Unieke samenwerking met The Bootcamp Club Utrecht

Op een natuurlijke manier er jonger en stralend uit zien en houdt u van trainen in de buitenlucht?
Laurent Salon & Spa is onlangs een samenwerking aangegaan met The Bootcamp Club Utrecht. Bij Laurent Salon & Spa geloven wij er in dat sporten een essentieel onderdeel is van uzelf fitter voelen en er stralend uitzien. Door te sporten ontstaat er een goede doorbloeding van de huid wat noodzakelijk is in de strijd tegen huidveroudering. De huid krijgt zo voldoende voeding en krijgt een stralende en jonge glow en laten we wel zijn…wie wil dat nou niet?

The Bootcamp Club Utrecht is  een organisatie die met ruim 200 trainingen per maand de grootste outdoor organisatie van Utrecht is! Bij The Bootcamp Club Utrecht kun je verschillende Bootcamp trainingen volgen, voor ieder niveau. Iedere dag zijn er verschillende trainingen in diverse parken van Utrecht: het Griftpark, Julianapark, Wilhelminapark, park Oog in Al en in het Maximapark. Voor slechts € 22,50 per maand heeft u al een abonnement waarbij u als klant van Laurent Salon & Spa geen inschrijfgeld (€ 25,-) hoeft te betalen! Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een mail sturen naar utrecht@thebootcampclub.nl en een unieke kortingscode op te vragen, de rest verloopt gewoon via hun site!

Get ready for the summer met het ‘8 ‘weeks to fabulous’-programma
The Bootcamp Club Utrecht organiseert ook onder andere de ‘8 weeks 2 fabulous’. In combinatie met de huidverzorgingsproducten van Aveda, een voedingsadvies op maat en een uitdagend sportprogramma twee keer per week kunt u grote winst boeken voor uw gezondheid en huid.

Dit is wat de ‘8 weeks 2 fabulous’ inhoudt:
✔ 16 small group trainingen dus altijd voldoende persoonlijke aandacht
✔ vaste kleine groep met alleen dames
✔ een vaste Personal Trainster
✔ voedingsadvies en persoonlijke feedback op uw eetpatroon
✔ 3 uitgebreide lichaamsmetingen en conditietesten

De eerst volgende ‘8 weeks 2 fabulous’ start op woensdag 8 april 2015. De kick-off vindt plaats bij Laurent Salon & Spa en er zijn nog plekken beschikbaar. Speciaal voor onze gasten mogen wij een exclusieve aanbieding doen. Zo krijgt u als klant van Laurent Salon & Spa een standaard korting op ALLE 8 weken programma’s. Dat houdt in dat u niet € 275,- betaalt maar € 199,-.

Kies een programma naar keuze en maak een account aan via de website van The Bootcamp Club Utrecht. Vervolgens kunt u betalen via uw account (links in het menu onder programma’s). Vul deze actiecode in 03SPA2015 en ontvang € 76,- korting op het programma!

Let’s do it!