Bereikbaarheid Laurent: Tour de France

Fietsfeest in de stad!
De Tour de France is een monument in de sportgeschiedenis. De editie van 2015, die van start gaat op 4 juli in dé fietsstad bij uitstek, Utrecht, belooft een waar spektakel te worden. Laurent Salon & Spa is gewoon open gedurende de Tour de France maar zal wel moeilijker bereikbaar zijn door de drukte.

Bereikbaarheid Laurent tijdens Grand Depart Tour de France in Utrecht
Indien u een afspraak heeft staan raden wij u aan om zoveel mogelijk met Openbaar Vervoer, per fiets of te voet te komen. Indien u toch met de auto wenst te komen, het volgende:

Vrijdag 3 juli
Vanaf 15.00 uur kunt u uw auto parkeren in de parkeergarage ‘Kruisstraat’. Vanaf hier is het ongeveer 7 minuten lopen naar Laurent. Tot die tijd is Janskerkhof gewoon bereikbaar en kunt u hier parkeren.

Zaterdag 4 juli
Op deze dag kunt u parkeren bij één van de transferiums. Vanuit daar kunt u een bus nemen naar Laurent Salon & Spa. Voor het transtransferium dient u een ticket te komen. Dit kan van te voren of ter plaatse. Kosten voor dit ticket zijn € 15,- als u deze van te voren koopt en anders € 20,- ter plaatsen (let op: betaling kan alleen per pin).

Voor meer informatie omtrent de Tour de France verwijzen we u graag naar de site van de Tour de France. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen en mailen indien u nog meer vragen heeft.

Zoals u van Laurent Salon & Spa gewend bent zal er ook deze dagen rust en sereniteit in de salon heersen dus indien u de drukte even wilt ontwijken, kom dan gerust langs voor een ontspannende behandeling! Wij wensen u een hele fijne Tour de France toe!