Bereikbaarheid Laurent tijdens de zomermaanden

De komende maand(en) kun je hinder ondervinden om te parkeren op het Janskerkhof. De Gemeente Utrecht heeft de afgelopen maand meerdere maatregelen genomen om de anderhalve meter afstand in acht te kunnen nemen. Dit moet leiden tot meer ruimte voor voetgangers in de binnenstad. Dit houdt in dat op diverse plekken, wegen zijn afgesloten. Wel zo handig om hier rekening mee te houden, wanneer je een afspraak hebt ingepland tijdens de zomerperiode.

Route
Om het gemakkelijker te maken, heeft de Gemeente Utrecht een routeplanner waar alle wegwerkzaamheden voor de komende zomer op vermeldt staan. Via deze  link kun je gemakkelijk je route bepalen. Heb je geen tijd of zin om deze link te volgen, geen nood. In de stad staan de omleidingen duidelijk aangegeven. Houd hierbij rekening met wat extra tijd. Mocht je desondanks deze tips er niet uitkomen of vragen hebben, bel ons dan gerust!

Parkeerservice
Het is mogelijk om voor de salon (betaald) op het Janskerkhof te parkeren. Je kunt hier de gehele dag staan. Kom je voor een behandeling langer dan 2 uur, dan bieden wij de service (indien beschikbaar) om tegen een gereduceerd tarief à € 7,50 te parkeren.

Hoe werkt het?
Heb je gereserveerd bij Laurent Salon & Spa, neem dan vooraf, op de dag zelf even contact op met de Front-Desk Manager. Geef je kenteken door en wij ontnemen je de parkeerstress. Daarmee hopen wij onze bereikbaarheid en onze service naar jou toe, te vergroten.

Wij hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.