COMING SOON: Aveda Tulasara

Met het oog op de lancering van het Aveda Tulasara ™ programma deze zomer, informeren wij u graag vooraf over de toekomstige vernieuwingen binnen het Aveda Huidverzorgings-programma.

Aveda zal medio augustus haar nieuwe spa-programma introduceren waarbij de Aveda Tulasara ™ huidverzorging deel zal gaan uitmaken van onze meest authentieke ‘Aveda Botanical Kinetics’ lijn.
Daarnaast zal er voor enkele producten geen plaats meer zijn binnen het vernieuwde gamma.
Met nieuwe inzichten en gebruikmakend van de laatste nieuwe technologie zal de Aveda Tulasara ™ lancering ook volledig nieuwe producten aan het huidassortiment toevoegen van Aveda.

Hiermee tonen we aan dat vernieuwing een belangrijk uitgangspunt is binnen Aveda Skin Care.
Wij bieden u graag de tijd en gelegenheid om u voor te bereiden op dit uitgebreide Aveda Tulasara ™ programma. De eerste fase van deze lancering zal plaatsvinden in augustus 2016, gevolgd door een tweede fasering in januari 2017.

Wij raden u aan om nu nog uw favoriete producten te bestellen. Wij adviseren u uiteraard ook graag over de alternatieven. Voor vragen kunt u een mail sturen naar info@laurent.nl en één van onze spa- en beautytherapists zal dan contact met u opnemen voor een passend advies.