NIEUW: Aveda Tulasara Renew Morning Creme

Volgens de principes van Ayurveda, de eeuwenoude helende gezondheidsleer uit India waar alle producten van Aveda The Art and Science of Pure Plant and Flower Essences op gebaseerd zijn, zijn ochtendrituelen zoals facial yoga een mooie start van de dag. Geïnspireerd door dit ochtendritueel is de Tulasara Renew Morning Creme ontwikkeld, een krachtige zijdezachte crème op basis van 97 % natuurlijke ingrediënten die elke ochtend de stralende gloed herstelt. De crème versterkt en lift de huid en vermindert de aanwezigheid van fijne lijntjes en rimpels terwijl de natuurlijke huidbarrière versterkt wordt, zodat de huid beschermd wordt tegen schadelijke omgevingsinvloeden.

Zodra u bent opgestaan gebruikt u de Tulasara Renew Morning Creme over uw gezicht, hals en decolleté nadat u eerst een Tulasara Concentrate hebt aangebracht. “Het natuurlijke ritme van de natuur is trager in deze tijd van het jaar legt Helga Hefner uit, Manager of Professional Skin and Spa bij Aveda. “De ochtend is een perfect moment om te mediteren en even de tijd voor uzelf te nemen. Bijvoorbeeld door een gezichtsmassage met de Tulasara Renew Morning Creme toe te passen maar ook door opwekkende, energiegevende aroma’s in de badkamer of onder de douche te gebruiken, zoals onze Rosemary Mint uit de Body Care lijn.”

Bewezen resultaten
Uit klinische testen is gebleken dat 100% van de vrouwen aangeeft dat ze een aantoonbare verbetering wat betreft een stralende gloed waarnemen. Bovendien hebben deze vrouwen bij elke applicatie een onmiddellijke verbetering van 139% in hydratatie ervaren. Bij 83% van de vrouwen werd na acht weken een aanzienlijke verbetering qua huiduitstraling aangetoond. Bij 74% was ook na acht weken een aantoonbare verbetering van pigmentvlekken te zien. Ten slotte werd bij 74% na vier weken een grote verbetering in de afname van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels aangetoond.

De Tulasara Renew Morning Creme is verkrijgbaar in onze webshop en in de salon.