Uitbreiding Aveda Stress-Fix™ Familie

De productlijn van Aveda Stress-Fix™ is uitgebreid met twee fantastisch nieuwe producten: een composition en een crème cleansing oil. Beide producten zijn verrijkt met het heerlijk Stress-Fix™ aroma. Dit aroma bevat de essences van biologisch geproduceerde lavendel, lavandin, muskaatsalie, wierook en vetiver. Het typische Stress-Fix™ aroma is bewezen stress verlichtend en zorgt ervoor dat u volledig kunt ontspannen thuis.

Aveda Stress-Fix™ Creme Cleansing Oil
De Creme Cleansing Oil van Stress-Fix™ is een olie-rijke body cleanser voor dagelijks gebruik. De cleansing oil reinigt de huid op een zachte manier en voedt de droge en gespannen huid. De Aveda Stress-Fix™ Creme Cleansing Oil is verrijkt met gecertificeerd organische babassu- en zonnebloemolie welke de huid verzorgt, verzacht en reinigt. Gebruik deze reinigingsolie tijdens het douchen aan het eind van een stressvolle dag, het aroma in dit product zorgt er namelijk voor dat u volledig ontspant.

Aveda Stress-Fix™ Composition
De Composition is een rijke, voedende olie die de huid verzacht en verzorgt. Het is een veelzijdige olie die gebruikt kan worden voor het lichaam en de hoofdhuid. De gecertificeerde, organische zonnebloemolie en jojoba olie maken de huid heerlijk zacht. Doe de Composition bijvoorbeeld in bad en ontspan volledig dankzij het Stress-Fix™ aroma. De composition kan gebruikt worden als een massage-olie of op de hoofdhuid om deze extra te verzorgen.

Aveda Stress-fix 2

Aveda Stress-fix Aveda Stress-fix ingredienten