NIEUW: Smooth Infusion Styling Creme

Bent u op zoek naar een product dat het haar pluisvrij houdt, in extreem vochtige omstandigheden? Dan is het nieuwe product van Aveda, de Smooth Infusion Styling Creme, het product voor u. De Aveda Smooth Infusion Styling Creme is een conditionerende voedende styling creme, die een gladde, zachte, pluisvrije stijl geeft gedurende de hele dag. Dit product is de perfecte uitbreiding op de al bestaande Smooth Infusion lijn van Aveda. De Smooth Infusion Styling Creme voedt het haar tot in de puntjes en gaat de strijd aan met pluizig haar. De verzachtende plantaardige boters creëren een barrière rond elke haarstreng, dit maakt het haar glad en houdt het geconditioneerd tot in de haarwortels. De Aveda Smooth Infusion Styling Creme houdt vocht van buiten, waardoor kroezen en of krullen van het haar zelfs in de meest vochtige omstandigheden wordt voorkomen. Naast dit alles is het een heerlijk product dat ook werkt als u uw haar in de buitenlucht laat drogen, u hoeft dus niet altijd styling tools te gebruiken voor het gewenste effect. Ideaal en lekker makkelijk dus!

Ingrediënten 
De Aveda Smooth Infusion Styling Creme is verrijkt met verzachtende en rijke plantaardige boters: gecertificeerde biologische cupuaҫu en gecertificeerde biologische shea. Het product is versterkt met Botanicals om het effect van de Styling Creme nog sterker te maken. Daarnaast heeft het product het heerlijke Smooth Infusion Aroma: met Turkse roos, organische bergamot, palmarosa en Australische sandelhout.

Wilt u dit product kopen kom dan naar onze winkel of klik hier voor de webshop.

Wilt u zeker weten welke producten bij uw haar passen, kijk dan in de tabel hieronder. Hier staat precies uitgelegd welke producten u moet gebruiken voor elk gewenst effect.

Aveda Smooth Infusion Styling Creme

 

Aveda Smooth Infusion Styling Creme product (website)