PREVIEW: Aveda Romantic Grandeur collectie

Met veel enthousiasme presenteren wij de nieuwe make-up collectie voor de herfst/winter 2014: Aveda Romantic Grandeur. Een speciale limited collectie waarin passie, diepzinnigheid, realiteit en glansrijke dagdromen samenvloeien om de zintuigen en verbeelding te prikkelen.

Een nieuwe geur van romantiek
Het Aveda Romantic Grandeur aroma is omhullend, opliftend en sensueel. Alle lipproducten bevatten een verfrissend nieuw aroma van organische oliën van pepermunt, vanille en gember.

Vurige kleur
Het kleurenpallet van de Aveda Romantic Grandeur make -up collectie is geïnspireerd op de magnetische tinten van de opkomende- en ondergaande zon. Ijzige pastel tinten gecombineerd met zonnige kleuren om een geheimzinnig en uitnodigend contrast te creëren, herinnerend aan de december lucht waar de dag in nacht overgaat.

Winterse pastels die overlopen in rijkere tinten zijn magisch en dé favoriet van dit seizoen”, aldus Janelle Geason, Aveda Global Artistic Director, Make-up.

Ik werd geïnspireerd door hoe dingen veranderen met het verstrijken van tijd , hoe ze kunnen beginnen met een sterke vorm die later wazig wordt,” zegt Geason. “Bijvoorbeeld hoe een stuk stof ontrafelt aan de randen, hoe verf een andere kleur en textuur aanneemt als je het weghaalt of hoe metaal een diepe platina kleur kan krijgen door verstrijken van de tijd.

FT14_5442_r1 (2)

Aveda Romantic Grandeur Aveda Romantic Grandeur