Preview: Aveda Rare Bloom collection make-up Spring/Summer 2015

Vanaf 30 maart is de nieuwe Aveda make-up collectie verkrijgbaar bij Laurent maar wij hebben hier alvast een preview van deze schitterende spring/summer 2015 collectie.
De make-up collectie heeft de prachtige naam Rare Bloom en is geïnspireerd op de natuur, lente, bloemen en planten. Soms gaat het niet om de laatste trends maar om de natuurlijke schoonheid om je heen. Belangrijk bij de nieuwe make-up collectie is dat alles zacht, natuurlijk en niet te overdreven is. De vormen zijn delicaat en goed in verhouding, de bedoeling is dat de make-up de natuurlijke schoonheid ondersteunt en niet overmeestert.

De Aveda spring/summer  limited-edition make-up collectie  bevat contrasterende kleuren, dit creëert een prachtig kleurenpalet. De balancerende koper- en ivoorkleuren, versterkt door een subtiele opaalglans, zijn verfijnd en licht. Terwijl de gedurfde, maar ook klassieke tinten, indigo sky, blooming pinks en plumeria, complexiteit creëren. Deze tegengestelde kleurkrachten inspireren tot subtiele, sterke looks, helemaal door jou te bepalen.

De collectie bestaat uit twee eye definers, vier single eye colors, één lip liner, twee lip glazes, één smoothing lip color en één sheer lip color. Een veelzijdige collectie met klassieke, tijdloze en mode bewuste kleuren.

De collectie is vanaf 30 maart 2015 verkrijgbaar in de winkel en webshop van Laurent, houd de website en Facebook in de gaten voor nieuwe informatie over de Aveda Rare Bloom make-up collectie.

Aveda make-up Spring Summer Rare Bloom 2015

Aveda make-up Rare Bloom