Aveda Invati Trio

De Aveda Invati Sclap Revitalizer navulverpakking is blijvend in prijs verlaagd! U betaalt nu maar €137,- voor 450 ml Invati Scalp Revitalizer in plaats van €167,-. Een echte super deal dus!

De Invati producten van Aveda zijn al jaren een hit, dit is niet voor niets. Het fijne Aveda Invati Trio zorgt ervoor dat het haar weer dikker wordt en voller aanvoelt. Het trio is zo ontwikkeld dat ze elkaar ondersteunen en aanvullen waardoor de haaruitval onder andere met 33% wordt verminderd. Invati is voor 97% op basis van natuurlijke producten en zorgt ervoor dat het haar weer stevigheid en volume krijgt. Aveda Invati bestaat uit 3 producten: de Aveda Invati Exfoliating Shampoo, de Aveda Invati Conditioner en de Aveda Invati Scalp Revitalizer. Bent u juist op zoek naar instant volume? Dan is het nieuwste product van Aveda wellicht wat voor u: de Aveda Thickening Tonic. Dit is tevens een styling product dat perfect past bij het Aveda Invati Trio.

Aveda Invati Exfoliating Shampoo
Deze Shampoo reinigt, scrubt en vernieuwt de hoofdhuid. Het is klinisch bewezen dat hij talg resten en resten van haarproducten verwijdert die de poriën kunnen verstoppen. De Invati Shampoo zorgt ervoor dat zowel uw hoofdhuid en het haar volledig gereinigd en verzorgd worden. De shampoo is verrijkt met natuurlijke producten die de droge, gespannen hoofdhuid voeden en het lipidengehalte weer in balans brengt. De Aveda Invati Shampoo bevat een verkwikkende mix van Ayurvedische kruiden, zoals kurkuma en ginseng, welke het effect van Invati alleen maar versterken.

Aveda Invati Thickening Conditioner
De Conditioner uit de Invati serie maakt het haar weer sterk met de hulp van Arginine uit suikerbiet en sojaproteïnen. Het haar wordt elastischer waardoor het minder snel afbreekt en de conditioner maakt het haar dikker en geeft extra glans. De Aveda Invati Conditioner bevat een verkwikkende mix van Ayurvedische kruiden, zoals kurkuma en ginseng, welke het effect van Invati alleen maar versterken.

Aveda Invati Scalp Revitalizer
De laatste schakel in de Invati Trio is de Scalp Revitalizer. De spray is ontwikkeld voor dunner wordend haar en het verminderen van haaruitval. De Scalp Revitalizer geeft energie en herstelt de hoofdhuid. De kracht van Densiplex met kurkuma en ginseng helpt haarverlies te verminderen en verbeterd de dikte van het haar.

De drie producten samen vormen een prachtig trio die dunner wordend haar meer dikte en volume kan geven.

Aveda Invati trio