NIEUW: Aveda Invati Men

Aveda introduceert: Invati Men – Systeem voor dikker voller haar. Nadat Aveda eerst voor vrouwen het wereldwijde bestseller Invati systeem voor dikker, voller haar heeft ontwikkeld, zijn nu de mannen aan de beurt die merken dat hun haar dunner wordt.

Om aan de specifieke behoeften van mannen te voldoen is er voor Invati Men een formule samengesteld op basis van een krachtige mix van plantaardige actieve werkstoffen. Deze verbeteren de uitstraling van dunner wordend haar in simpelweg twee stappen. Vier op de vijf mannen geeft aan dat hun haar erna sterker voelt en er dikker uitziet. Invati Men helpt mannen die met beginnend tot gemiddeld dunner wordend haar kampen en die wellicht al op zoek zijn naar preventieve maatregelen tegen haaruitval door haarbreuk, door ze hun zorgen wat betreft de ‘thinning issue’ onder ogen te brengen en hun haar van nature weer dikker te maken.

Hoe te gebruiken?
Twee stappen, één keer per dag, iedere dag.

Stap 1: EXFOLIËREN
Invati Men Nourishing Exfoliating Shampoo is een voedende shampoo die de hoofdhuid exfolieert en verfrist terwijl de voedende werking het dunner wordende haar helpt te versterken. Salicylzuur, afkomstig uit Wintergroen, helpt bij het verwijderen van opgehoopte, overtollige talgrestjes die de poriën kunnen verstoppen. Masseer de shampoo goed in voor een activerende werking op de hoofdhuid. Het bereidt de hoofdhuid ook goed voor op de volgende stap,
de Invati Men Scalp Revitalizer.

STAP 2: VERDIKKEN & VERSTERKEN
Invati Men Scalp Revitalizer is een leave-in behandeling die het haar direct bij de haarwortels dikker maakt, terwijl de formule ook zorgt dat aanwezige haren minder snel uitvallen. Zodra je de Scalp Revitalizer inmasseert zorgt de krachtige mix van plantaardige actieve werkstoffen dat de microcirculatie van de hoofdhuid wordt gestimuleerd. Het is super simpel: dagelijks éénmaal per dag, rechtstreeks op de hoofdhuid, even masseren en klaar.

Producten:
Invati Men Nourishing Exfoliating Shampoo heeft een luchtige, zachte textuur en is makkelijk over het haar en de hoofdhuid te verdelen voor zowel een exfoliërende als verfrissende werking, terwijl de voedende werkstoffen het dunner wordende haar versterken – twee grote voordelen, in één simpele stap.
• Salicylzuur, afkomstig uit Wintergroen, exfolieert de hoofdhuid om opgehoopte, overtollige talgrestjes die de poriën kunnen verstoppen te verwijderen.*
Invati Men Scalp Revitalizer is een snel absorberend serum dat je makkelijk over de hoofdhuid kunt verdelen om het haar
op die manier, bij de basis, te verdikken en te versterken terwijl de hoofdhuid tijdens de massage verkwikt wordt.
• Amla verdikt het haar direct vanaf de haarwortels.
• Stimuleert de hoofdhuid tijdens de massage waarbij de krachtige mix van plantaardige actieve werkstoffen de
microcirculatie bevordert.

Bij Laurent zijn we blij met de komst van deze producten die specifiek gericht zijn op de man. Om onze service nog meer te vergroten bieden we een aanvullende (gratis) 5 minuten camera consult van de hoofdhuid om mannen bewust te laten worden van hun grootste haarzorg. Door naar de hoofdhuid te kijken kunnen ook
makkelijker de juiste producten voor een gezonde uitstraling van het haar gevonden worden. Deze service bieden we u gedurende de hele maand mei.