Aveda Feed my Lips

Aveda komt met een nieuwe lipcollectie: Feed my Lips!

De milieuvriendelijke, plantaardige en voedende lipcollectie is beschikbaar in 23 kleuren en blijft 8 uur lang zitten. Voor de collectie heeft Aveda de handen ineen geslagen met een team van gespecialiseerde kleurspecialisten. Elke tint is ontworpen als beste aanvulling bij een unieke haarkleur, rekening houdend met de toon, ondertoon en de warmte van de kleur. Er zijn maar enkele schoonheidstransformaties zo krachtig als een nieuwe haarkleur. Het veranderen van de haarkleur heeft vaak ook als gevolg dat je afscheid moet nemen van je favoriete kleur lipstick. Met de nieuwe Feed My Lips™ lip collectie vind je de perfecte complementaire tint zonder enige moeite.

“Feed My Lips keert terug naar de roots van Aveda make-up, die geëvolueerd is vanuit lippenstift touch-ups in salons. Deze nieuwe lijn is ontstaan uit de conversatie over hoe we een lipkleur aan een haarkleur kunnen koppelen.” vertelt Janell Geason, Aveda Global Artistic Director Make-Up. “We kijken naar hoe verschillende liptinten complementair zijn aan een bepaalde haarkleur en ontwikkelden zo een collectie die gebaseerd is op kennis. We vereenvoudigden het proces van het vinden van de perfecte lipstick door de keuze te baseren op de kleurverbintenis van je eigen haarkleur.” De nieuwe Feed My Lips™ collectie bestaat uit de Pure Nourish-mint™ Lip Treatment, een kleurloze conditioning balsem, de Pure Nourish-mint™ Lip Primer, een multi-taskende lip primer, de Pure Nourish-mint™ Lip Liner, een nauwkeurige lipliner in acht veelzijdige tinten en een Pure Nourish- mint™ Lipstick. De collectie heeft een verfrissende, gecertificeerde biologische pepermunt, vanille en gember aroma.

Milieuvriendelijke verpakking
De Feed My Lips™ Pure Nourish-Mint™ Lipstick en Lip Treatment zijn omhuld in een gloednieuwe prestigieuze bronze-metallic lipstick case, bestaande uit 40% post-consument gerecycleerd aluminium waardoor de dop gemakkelijk te recyclen is met aluminium blikjes. De houder bestaat uit 90% post-consumer vezels. De potloden van de Feed My Lips™ Pure Nourish-mint™ Lip Liner en Lip Primer wood-clench dragen het FSC logo, een indicatie dat hun hout afkomstig is van verantwoord beheerde bossen die gecertificeerd zijn volgens de Forest Stewardship Council™ en de houder zijn voor 100% gemaakt uit post-consumer vezels.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Feed My Lips™ collectie is vanaf 11 februari 2018 beschikbaar bij Laurent Salon & Spa.

Feed My Lips™ Pure Nourish-mint™ Lip Treatment € 22,50

Feed My Lips™ Pure Nourish-mint™ Lip Primer € 18,50

Feed My Lips™ Pure Nourish-mint™ Lip Liner € 18,50

Feed My Lips™ Pure Nourish-mint™ Lipstick € 22,00

Over Aveda
Onze missie bij Aveda is te zorgen voor de wereld waarin we leven, van de producten die we maken tot de wijze waarop we iets teruggeven aan onze samenleving. Bij Aveda streven we ernaar een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid, niet alleen in de wereld van de schoonheid maar overal ter wereld