Aveda Earth Month 2016

Aveda Earth Month 2016
Het is bijna april en dat betekent dat het weer tijd is voor de Aveda Earth Month. Ook dit jaar zal Laurent Salon & Spa, samen met u, zich inzetten voor de goede doelen Just Digg it en Global Greengrants Funds, een non-profit organisatie die waterprojecten over de gehele wereld steunt ten behoeve van schoon water. Beide goede doelen hebben als doel de wereld waar wij in leven te verbeteren. Laurent gaat op twee manieren geld inzamelen voor deze goede doelen en hopen natuurlijk dat u ons hierbij wilt helpen.

1. Een vlammetje hoop: Aveda Light the Way™ Candle
Als onderdeel van de Earth Month initiatieven doneert Laurent Salon & Spa 100% van de aankoopprijs van de limited edition Light the Way™ Candle aan Global Greengrants Fund. Het pure aroma van deze limited-edition kaars met gecertificeerd organische gember en gemberlelie van India. De houder waar de kaars inzit is van 100% herbruikt glas. Deze kaars kost € 15,- en dit volledige bedrag gaat naar Global Greengrants Fund.

De Aveda Light the Way™ Candle, t.w.v. € 15,-, betekent:
– 6 maanden schoon water voor 1 familie van 6 personen in India

Deze kaars wordt exclusief in de maand april verkocht. Kom in april naar Laurent Salon & Spa en draag uw steentje bij!

DP16_0015_r1 Light the Way candle website

2. Een boom met lootjes vol met verrassingen voor u bij Laurent Salon & Spa
Graag nodigen we u uit om na uw bezoek aan onze City Spa of kapsalon een lootje uit onze boom te trekken. Om vanuit Laurent Salon & Spa de Aveda Earth Month te ondersteunen geven we u de gelegenheid om voor €5,00,- een lootje te trekken uit onze boom en daarbij een leuke verrassing in ontvangst te nemen. Wat er voor leuks in de boom hangt, gaan we u natuurlijk nog niet verklappen!