Aveda Earth Month 2015

Het is april en dat betekent dat het weer tijd is voor de Aveda Earth Month. Ook dit jaar zal Laurent Salon & Spa, samen met u, zich inzetten voor de goede doelen Just Digg it en Global Greengrants Funds, een non-profit organisatie die waterprojecten over de gehele wereld steunt ten behoeve van schoon water. Beide goede doelen hebben als doel de wereld waar wij in leven te verbeteren. Laurent gaat op twee manieren geld inzamelen voor deze goede doelen en hopen natuurlijk dat u ons hierbij wilt helpen.

1. Een vlammetje hoop: Aveda Light the Way™ Candle
Als onderdeel van de Earth Month initiatieven doneert Laurent Salon & Spa 100% van de aankoopprijs van de limited edition Light the Way™ Candle aan Global Greengrants Fund. Het pure aroma van deze limited-edition kaars met gecertificeerd organische vanille, kaneel en ylang ylang komt uit Madagaskar. De houder waar de kaars inzit is van 100% herbruikt glas. Deze kaars kost maar € 15,- en dit volledige bedrag gaat naar Global Greengrants Fund.

De Aveda Light the Way™ Candle, t.w.v. € 15,-, betekent:
– 1 jaar schoon water voor 1 familie in Nepal
– 1 dag training voor 2 vrouwen in Brazilië over methodes voor waterbehoud en duurzame landbouw
– 1 dag kinderopvang voor 10 kinderen in India wiens huizen door overstroming vernield werden.

Deze kaars wordt exclusief in de maand april verkocht. Kom dus in april naar Laurent en draag uw steentje bij!

2. Plan uw volgende afspraak
Heeft u in april een afspraak staan bij Laurent Salon & Spa? Boek dan gelijk uw volgende afspraak. Voor iedere pre-booking doneert Laurent Salon & Spa namelijk € 1,- rechtstreeks aan het goede doel als dank voor uw vertrouwen! Een goed doel is nog nooit zo makkelijk geweest.

Aveda Light the Way Candle

 

Global Greengrants Fund
Global Greengrants Fund probeert met verschillende projecten over de hele wereld het klimaat te verbeteren. Ze ondersteunen bevolkingsgroepen bij het beschermen, veranderen en herstellen vna het klimaat. Op de plattegrond hieronder wordt aangegeven waar ter wereld Global Greengrants Fund projecten heeft opgezet. Dit is het goede doel wat tijdens Earth Month ondersteund wordt door Aveda over de hele wereld. Voor meer informatie over Global Greengrants Fund klikt u  hier.

Aveda Earth Month

Just Digg It
Naast de verkoop van de kaarsen zal er ook via de collectebus geld ingezameld worden. De opbrengst van de bus zal naar Just Digg It gaan. Dit is het landelijke goede doel dat gesteund wordt door Aveda Benelux. Just Digg It is een initiatief van Naga Foundation om de wereld te betrekken bij de strijd tegen woestijnvorming en klimaatverandering. Dit doen ze door geulen te graven, hier kan regenwater in worden opgevangen en de grond in trekken. Als gevolg hiervan wordt de omgeving groen, koelt daardoor af en kan het klimaat zich herstellen. Voor meer informatie over Just Digg It klik hier.

Justdiggit