EARTH MONTH 2014: Light the Way

AVEDA Earth Month vindt dit jaar voor de 15e keer plaats. Het is een initiatief dat fondsen werft en de aandacht wil vestigen op milieuprojecten over de hele wereld. Vorig jaar heeft Earth Month maar liefst een totaal van $5,5 miljoen opgehaald voor schoon water projecten.

Dit jaar doneert Laurent Salon & Spa in samenwerking met Aveda 100% van de aankoopprijs van de limited edition Light the Way™ Candle aan Global Greengrants Fund. De kaars wordt exclusief in de maand april bij ons verkocht en kenmerkt zich door de schitterende tekeningen van kinderen uit Umbari, een dorpje in India.

Deze lokale gemeenschap wordt ondersteund door een subsidie van Aveda en Global Greengrants Fund om het lokale watersysteem te verbeteren. De illustraties op de verpakking van de kaars drukken de vreugde uit die schoon water de kinderen heeft gebracht: schoon water voor mensen, planten en dieren.

De Light the Way™ Candles zitten in 100% gerecyclede glazen flesjes en het karton is vervaardigd van 70 tot 90% PCR* karton, waarvan een deel gemaakt is van vellen kladpapier die normaal in de recycling stroom komen. De kaars heeft een nieuw rijk en kruidig aroma van 100% gecertificeerde organische oliën van gember en gemberlelie uit India. De Light the Way™ Candle is gemaakt van 100% natuurlijke sojawas en heeft een brandduur van 27 uur. Het doel is om met de totale omzet uit de verkoop van de kaarsen meer dan $1,6 miljoen op te halen voor schoon water projecten.

PRIJS EN VERKRIJGBAARHEID
Light the Way™ Candle: €15,-

Earth Month Light the way Candle