Presentatie AVEDA Culture Clash 2014

Zondag 16 februari heeft de Aveda Culture Clash Look & Learn plaatsgevonden in De Fabrique in Utrecht. Met veel bewondering heeft het team van Laurent Allen Ruiz, Janell Geason en Jo Mckay on stage aan het werk gezien om de nieuwste haar en make-up trends voor S/S’14 te presenteren. Zij hebben ons meegenomen in een wereld rijk aan culturen waarin extreem verschillende stijlen zoals folklore, tribal, urban en futuristisch moeiteloos met elkaar worden gecombineerd. We hebben enorm genoten en zijn bijzonder geïnspireerd geraakt. Kijk met ons mee!

CULTURE CLASH S/S’14 MAKE-UP COLLECTIE
Janell Geason, Aveda Global Artistic Director Make-Up haalde haar inspiratie voor de Culture Clash make-up collectie uit de kleuren en texturen die we tegenkomen in verschillende culturen overal ter wereld. Het eindresultaat is een pallet van universele tinten die prachtig staan bij iedere huidskleur, of ze nu aards en exotisch zijn of ‘street smart’ en chic.

“De Culture Clash collectie heeft een onderscheidende, bohemian sfeer met een futuristische flair”, zegt Geason. “Voor de make-up werd dit vertaald naar natuurlijke aardetinten met warme nude- en kopertinten en een touch aan levendige kleur voor een frisse, sophisticated look.“

aveda-culture-clash-1aveda-culture-clash-2

aveda-culture-clash-3aveda-culture-clash-4

aveda-culture-clash-5

aveda-culture-clash-6 aveda-culture-clash-7

aveda-culture-clash-8

aveda-culture-clash-9

aveda-culture-clash-10

aveda-culture-clash-11

aveda-culture-clash-12

aveda-culture-clash-13

aveda-culture-clash-14

aveda-culture-clash-15

aveda-culture-clash-16