AVEDA WINT BEAUTY ASTIR AWARD

Beauty Astir Awards

De Dry Remedy Daily Moisturizing Oil van Aveda heeft de Beauty Astir Award gewonnen voor beste Hair Luxe. Het is een grote eer dat Aveda deze award in de wacht heeft kunnen slepen. Op donderdag 12 februari 2015zijn voor de 3oste keer de Beauty Astir Awards 2014 uitgereikt in het Hotel Okura in Amsterdam.  Deze awards worden als de ‘De Oscars’ van de cosmetica-industrie gezien en worden ieder jaar toegekend aan de beste cosmeticaproducten van het afgelopen jaar. Aveda’s Dry Remedy Daily Moisturzing Oil is met de intens hydraterende buruti olie bekroond met een van deze prestigieuze awards.

Het jury rapport:
“De naam klinkt als een skincareproduct en dat is het eigenlijk ook een beetje want deze leave-in haarolie verzorgt en herstelt niet alleen je droge lokken, maar ook een gevoelige hoofdhuid. De dagelijkse leave-in olie op basis van buriti olie is voor 99,9% van natuurlijke oorsprong en heeft, zoals we van Aveda gewend zijn, een fantastische natuurlijke geur. Alleen al daarom zou je deze olie eens moeten proberen. Doordat je een paar druppels op de hoofdhuid in masseert blijft dat zalige aroma van de botanische oliën ook op je handen achter. Hij maakt je haar nooit te vet en je krijgt zelfs het meest beschadigde, droge piekhaar weer glad.”

Winnaar Best Hair Luxe
AVEDA Dry Remedy™ Daily Moisturizing Oil
Het hoofdingrediënt van de rijk voedende en sterk hydraterende Dry Remedy™ Daily Moisturizing Oil is organische buriti olie. Deze dagelijkse leave-in treatment, die voor 99,9% afkomstig is uit natuurlijke bronnen, geeft droog, breekbaar haar de nodige hydratatie en maakt het onmiddellijk zijdezacht en glanzend, zonder het te verzwaren. Geschikt voor alle typen haar met een heerlijk kruidig aroma van lavendel, bergamot en gemberlelie.

Koop nu deze heerlijk olie in onze webshop met 10% korting!

Aveda Dry Remedy Daily Moisturizing Oil 30ml sfeerbeeld