Nieuw: Sportmassage

Bewegen is gezond, dat weten we. Voor iedereen is het persoonlijk in hoeverre u dit ook daadwerkelijk in uw dagelijks leven opneemt. Of u nou 6 marathons per jaar rent, of 1x per maand naar uw favoriete aerobic klasje gaat, het lichaam heeft onderhoud nodig. Omdat het totale welzijn van onze gasten centraal staat bij alles wat we bij Laurent Salon & Spa doen hebben we mede om die reden ook de sportmassage geïntroduceerd als nieuwe behandeling.

Een specifieke massage om de lichamelijke conditie te verbeteren, te bestendigen en/of  eventuele nadelige gevolgen van sportbeoefening weg te nemen. Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning, terug te dringen. Wat gebeurt er bij een sportmassage? De afvalstoffen die vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd. Door behulp van deze techniek wordt de stofwisseling positief beïnvloed. Hierdoor herstelt het lichaam sneller en kan er weer sneller een lichamelijke prestatie worden geleverd.

Sportmassage wordt ook gebruikt om spieren voor een sportprestatie te activeren, als onderdeel van de warming-up. Een ander positief effect, bij vrijwel iedere vorm van massage komt psychische en lichamelijke ontspanning. Naast het ontspannen gevoel dat dit geeft, zal ook dit effect het lichaam sneller laten herstellen. Ondanks dat iedere massage een weldaad is voor je lichaam en geest, is sportmassage wel intenser en steviger dan een ontspanningsmassage. Echter, wel zeer doeltreffend!! Wanneer u meer informatie wilt over deze massage raden wij u aan contact op te nemen met onze gastvrouwen of spa- en beautytherapists. Zij helpen u graag bij het vinden van de juiste en meest geschikte behandelingen passend bij uw wensen en behoeften.