Spa Deal

December Spa Deal: Perfecting Plant Peel
Onze spa- en beauty therapist neemt u mee in deze effectieve behandeling van Aveda. Deze maand hebben we een Spa Deal die niet alleen de huid verzorgt, maar ook de huid verbetert.

Waar kenmerkt deze Spa behandeling?
De behandeling verwijdert oude huidcellen op verschillende manieren en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Met deze behandeling worden onder andere fijne lijntjes vervaagd en onzuiverheden verwijderd. Een unieke gezichtsbehandeling voor een egale huid.

Onze Perfecting Plant Peel zorgt actief voor een merkbaar zachtere huid en zichtbare verbetering van de huidstructuur door de exfoliatie van dode huidcellen, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verhelderen van de teint, vernauwing van poriën, om zodoende een stralende jongere huid te creëren. Deze behandeling biedt dezelfde voordelen als een 30% glycolzuurpeeling, echter zonder de geassocieerde roodheid en irritatie te veroorzaken. De Perfecting Plant Peel is veilig voor een acne huid en kan zowel apart als in combinatie met andere behandelingen worden aangeboden. Voor het beste resultaat wordt een kuur van 4 behandelingen aanbevolen.

Spa Deal
In de maand december en januari betaalt u voor deze 85-minuten behandelingen geen € 105,- maar € 95,-.

De Spa Deal bestaat uit

  • Ontvangst met een kopje Aveda thee en een heerlijke warme handdoek
  • Aveda geurreis
  • Aveda exfoliatie gezichtsbehandeling
  • Persoonlijk advies
  • U krijgt een sample van de EPIDERMOIL van Laviesage cadeau. EPIDERMOIL voorziet uw huid van een beschermend laagje, beschermd tegen externe invloeden.
  • Afsluiting met een heerlijk kopje thee of een glaasje water
  • Reserveer hier de Spa Deal voor €95,00,-.

Op deze actie zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. De actie loopt t/m 31 december 2017.