Doe mee aan de voorjaarsdetox!

De voorjaarsdetox komt steeds dichterbij! Eerder hebben wij onze detox al aangekondigd en 1 april is de állerlaatste kans om u in te schrijven voor de Laurent voorjaarsdetox in samenwerking met The Cold Pressed Juicery uit Amsterdam. Wij geven u de mogelijkheid om een volledig verzorgde detox – bestaande uit 100% coldpressed biologische juices met allerlei verse en waardevolle ingredïenten te bestellen. Ga fris en fit het voorjaar in en ontdoe uzelf van giftige stoffen en reinig uw lichaam. Kies uit de 3- of 5 daagse kuur en ga voor een soft, medium of hard cleanse.

Detoxen kan heel veel voor het lichaam betekenen. Het is een reset voor het lichaam. Alvorens een kuur te starten informeren wij hoe u een maximaal rendement uit de kuur kunt halen én daarna zolang mogelijk profijt kunt hebben van het resultaat. Een goede voorbereiding, een optimale cleanse kuur en een beheerste opbouw zijn hierbij van cruciaal belang.

Gedurende de detoxweek krijgt u ook nog eens 10% korting op álle behandelingen bij Laurent! Tijdens de detox kuur, kunt u op de volle support van ons rekenen en kunt u bij ons terecht voor al uw vragen. De voorjaarsdetox start op 19 april, na Pasen; doet u ook mee?

3 Daagse cleanse:

Voor €285,-  krijg je 18 grote flessen van 500 ml, 15 Power Shots en Herbal Detox thee van Téadoro voor een perfecte detoxweek. Ook krijgt u 10% korting op alle behandelingen van Laurent, een 60 minuten massage tijdens de detoxweek én een LavieSage-scan t.w.v. €75,- euro voor maar €40.

5 Daagse cleanse:

Bij de 5 daagse cleanse betaalt u €350,- voor een detoxweek van 30 grote flessen, 25 Power Shots en Herbal Detox thee van Téadoro. Ook ontvangt u 10% korting op alle behandelingen van Laurent, een 60 minuten massage tijdens de detoxweek én een geheel GRATIS LaVieSage Scan t.w.v. €75,-.

Geef u snel op en ga fris het voorjaar in! Opgeven kan via de Front-desk.