Herfstschoonmaak

Het najaar is begonnen, hét moment om ons geestelijk en lichamelijk voor te bereiden op de winter.  Juist de herfst is uitermate geschikt om ballast los te laten, net zoals de natuur het doet; de bladeren vallen van de bomen, het wordt kouder en de kans op verkoudheid en andere infecties neemt aanzienlijk toe. Tijd voor een herfstschoonmaak……

Het Cleanse & Revitalise pakket van Laviesage kan u hierbij helpen. Een detox pakket waarbij u gewoon mag blijven eten en ook lekker mag blijven eten en drinken. Uiteraard wel met de nodige restricties.

Hoe zit het ook alweer met giftige stoffen?
De hele dag door wordt het lichaam blootgesteld aan allerlei giftige stoffen. Denk aan uitlaatgassen en sigarettenrook die je inademt, tot bewerkte voeding vol kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen. Je lichaam beschikt over een natuurlijk reinigingsproces waarmee schadelijke stoffen uit het lichaam worden verwijderd. Maar als je aan te veel giftige stoffen wordt blootgesteld, wordt het voor het lichaam lastig om al die toxische stoffen af te voeren. Deze stoffen worden vaak opgeslagen in de vet cellen en de kans is groot dat deze stoffen ziektes en aandoeningen veroorzaken. Een detox helpt jouw lichaam te ontgiften en zorgt ervoor dat de toxische stoffen weer kunnen worden afgevoerd.

Laviesage Cleanse & Revitalise Kit
Dit is een 11-daags body & mind reset-programma voor de start van een nieuwe healthy lifestyle. Een eenvoudig te volgen programma dat alles biedt om stap voor stap aan de slag te gaan met nuttige tips, dagprogramma’s en heerlijke recepten. Het zorgt voor een grondige reiniging van uw lichaam, geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling.

Welke resultaten kunt u verwachten?
– verbeterde voedingsopname,
– een optimale spijsvertering,
– een snellere vetverbranding,
– een betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid

Opbouw pakket
– Voorbereidingsfase (2 dagen) De voorbereidingsfase zorgt ervoor dat u tijdens de cleansefase weinig hoofdpijn, duizeligheid en stemmingswisselingen ervaart.
– Cleansefase (7 dagen)
De Cleansefase stimuleert het ontgiften van de galblaas en lever, reinigt uw nieren en uw bloed en bevordert de doorbloeding en de lymfecirculatie. De supplementen en de afgestemde voeding maken afvalstoffen in de dunne en dikke darm los en voert deze af. De organen en weefsels worden tegen vrijkomende afvalstoffen beschermt door vitamine B, C en E, calcium, magnesium en zink zodat het lichaam de afvalstoffen efficiënt en snel kan afvoeren.
– Revitalisefase (2 dagen)
De Revitalisefase zorgt ervoor dat het lichaam weer wordt voorbereid op het opnemen van zwaardere voeding.

De Cleanse & Revitalise programmadoos bestaat uit 9 onderdelen. Een gedetailleerde handleiding over het programma met uitleg over de 3 fasen met voor elke van de 11 dagen een planning met heerlijke gevarieerde recepten voor gezonde smoothies en smakelijke, energierijke diner gerechten en veel tips om het programma succesvol te doorlopen. In de doos zit verder nog een handige boodschappenlijst, een supplementenspecificatie en 6 soorten voedingssupplementen in de vorm van tabletten, capsules en poeders.

 • Supplement-1 ondersteunt de afvoer van gifstoffen uit de darm
  Dit supplement bevat kleisoort die gekenmerkt wordt door zijn unieke microscopische fijnheid. Het heeft de eigenschap om gifstoffen te kunnen absorberen die vervolgens op een volkomen natuurlijke wijze worden afgevoerd. Tevens bevat het tablet choline dat een waardevolle bijdrage levert aan de ontgifting van de lever.
 • Supplement-2 ondersteunt de ontgifting van de lever
  Deze capsule bevat krachtige ingrediënten die de galblaas- en leverfunctie ondersteunend. Het remt de ontstekingsgevoeligheid, helpt bij de vetverbranding en het stimuleert de ontslakking. Daarnaast bevat de capsule ter bescherming en aanvulling een aantal waardevolle mineralen zoals zink, vitamine C, B6 en B12 en antioxidanten uit spirulina, saffraan, aloë ferox en chlorella.
 • Supplement-3 ondersteunt de darmflora
  Deze capsule bevat een zogenaamd probiotica. Het is samengesteld uit 7 belangrijke bacterieculturen, waarmee de gezondheidshuishouding in de darmen wordt gestimuleerd. Het zorgt daarmee voor een betere spijsvertering.
 • Supplement-4 is een krachtige basis voor het samenstellen van gezonde groene smoothies
  De groene smoothies in het programma worden samengesteld uit verse groenten, fruit en de inhoud van het sachet. Deze krachtige basis bevat maar liefst 16 verschillende ingrediënten. Deze zijn vezelrijk, hebben een hoge voedingswaarde, voorkomen een hongergevoel en stimuleren de werking van ontgiftingsenzymen en vormen  een belangrijke bron van  antioxidanten.
 • Supplement-5 is gezonde biologische (instant) tomatensoep
  Elk sachet bevat een bron van natuurlijke energie en is ideaal als een smaakvol en pittig tussendoortje.
 • Supplement-6 ondersteunt de grondige reiniging van de dunne darm
  Dit sachet bevat magnesiumsulfaat dat speciaal voor het grondig reinigen van de dunne darm tijdens de cleansefase wordt ingezet.

Tenslotte zetten we nog even de voordelen van detoxen op een rijtje; 
– Meer energie
– Positievere instelling
– Verbeterde stofwisseling
– Verbeterde slaapkwaliteit
– Geen hoofdpijn
– Hormonen onbalans (PMS verdwijnt)
– Verhoogde vetverbranding
– Meer stressbestendigheid
– Betere opname voedingsstoffen
– Gewichtsreductie

Bent u enthousiast geworden? De Laviesage Cleanse & Revitalise kit is bij Laurent Salon & Spa verkrijgbaar voor €129,00,-.  Voor vragen kunt u terecht in de salon of neemt u even contact op met onze front-desk manager op tel. 030 23 67 483. We helpen u graag verder!