Damage Remedy + Paddle Brush cadeau

We hebben een aanbieding waar jouw haar blij van wordt! Bij aankoop van 2 literflessen van de Aveda Damage Remedy lijn ontvang je nu een Aveda Paddle Brush cadeau! En waarom zou je een Paddle Brush willen? Omdat Aveda’s professionele paddle brush langere borstelharen  heeft, die je haar gemakkelijker ontwarren. Ook zorgt de borstel ervoor dat je haar en hoofdhuid minder worden belast tijdens het föhnen en stylen. Ideaal om je haar mee glad te maken tijdens het föhnen voor gladde, steile looks.

Wassen met Damage Remedy Shampoo & Conditioner
Gespleten punten zijn het oudere deel van je haar. Dit betekent dat dit gedeelte ook gevoeliger is om droog te worden. Probeer je haar daarom niet te vaak te wassen. Het beste is zelfs om je haar 2 á 3 keer in de week te wassen. Probeer de shampoo alleen op en rondom je hoofdhuid te gebruiken, en de conditioner alleen in de punten. Conditioner zorgt er voor dat je schubben goed worden gesloten, en je haar een extra laagje van bescherming geeft. Als je een bikkel bent, spoel je je haar met ijskoud water af. De Aveda Damage Remedy lijn is een uiterst effectieve, natuurlijke productlijn die het vochtgehalte op peil houdt en ernstig beschadigd haar herstelt. Ben jij benieuwd naar deze lijn? Hier hebben wij een overzicht van alle Aveda Damage Remedy producten.

Borstelen
Nog een tip, borstel je haar niet na het douchen als het nat is. Dit omdat je haar dan extra kwetsbaar is en zo sneller zal afbreken. Wil je dat je haar uit de douche toch goed zit, gebruik dan een grove kam of je vingers. Borstel je haar ook niet te vaak, omdat dit ervoor zorgt dat je haar sneller slijt. Het beste kan je een houten of natuurlijke borstel te gebruiken. Deze beschadigen je haar niet en zorgen er ook nog eens voor, dat je haar niet statisch wordt. Je kunt het beste je haar kammen of borstelen voor dat je naar bed gaat. Dit zorgt er voor, dat de natuurlijke oliën van je hoofdhuid je haar hydrateren.

Met de bovenstaande tips, houd jij je lange lokken zeker gezond!