Nieuw: Bindweefselmassage Gezicht

Bij Laurent Salon & Spa zijn we altijd op zoek naar verbetering. We willen onze gasten alles kunnen bieden op het gebied van schoonheid. Dit doen we bij Laurent het liefst op de natuurlijke manier, omdat we geloven dat dit de meeste resultaten biedt.  We zijn voorstander om zoveel mogelijk uit de huid zelf te halen, dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Zo werkt dit ook bij de Laurent Bindweefselmassage voor het gezicht.

De Laurent Bindweefselmassage Gezicht stimuleert de doorbloeding van de huid, verstevigd het bindweefsel en zorgt voor een verjonging van de huidstructuur. Hierdoor is de huid beter in staat voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding en de daarmee gepaarde blokkades kunnen onder andere rimpels, verklevingen of acne ontstaan. De celwanden zijn dan niet in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Laurent Bindweefselmassage Gezicht wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Daarnaast wordt het aanmaken van nieuw collageen en elastine (die de huid stevigheid geven) geactiveerd.

Met de Laurent Bindweefselmassage Gezicht worden o.a. de volgende effecten bereikt:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de doorbloeding
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en -teint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand

Belangrijk bij de Laurent Bindweefselmassage Gezicht is dat het in kuurvorm wordt gegeven, dit levert het beste resultaat op. Door de intensieve massage wordt het bindweefsel aan het werk gezet om zichzelf te vernieuwen. Na een rustperiode vindt er geen vernieuwing meer plaats, waarna een volgende massage volgt. Door deze afwisseling bereikt men een steeds betere conditie van het onderliggende bindweefsel en de huid erboven.

In het begin kan de massage enigszins pijnlijk aanvoelen, vooral op plaatsen met verklevingen of vochtophopingen. Naarmate de kuur vordert wordt het bindweefsel soepeler en gaat de huid er steeds beter uitzien. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de conditie van de huid wordt uw persoonlijke kuur vastgesteld. Onze Spa- & Beautytherapist maakt samen met u een behandelplan.

Laurent Bindweefselmassage Gezicht – kuur
De Laurent Bindweefselmassage Gezicht- kuur bestaat uit vier behandelingen gedurende 4 weken. Wij adviseren u echter om na een rustperiode van 4 weken, nogmaals een keer te doen. Dit voor het meest optimale resultaat. Onze Spa- en Beautytherapists kunnen u hier uiteraard verder in adviseren. De Laurent Bindweefselmassage- kuur bieden wij aan voor €160,-.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste behandelingen, passend bij uw wensen en behoeften.