250 gram groente en 2 stuks fruit is véél te weinig!

250 gram groente en 2 stuks fruit is echt véél te weinig! Dat tonen de resultaten uit een 8 jaar durend onderzoek uit Engeland. Vijf porties groente van 375 gram en 300 gram fruit zou de norm zijn om langer te leven en gezonder oud te worden.

Slechts 5% van de Nederlandse bevolking doet aan de ‘schijf van vijf-norm’ van het voedingscentrum. Directeur van het Nationaal Fonds tegen Kanker maakt zich daarom grote zorgen: “Deze mensen willen de boodschap blijkbaar niet horen en geen verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid nemen.” Aan ons de kans en mogelijkheid om onze professionaliteit te tonen en de klant echt te helpen.

Bij Laurent Salon & Spa verkopen we de producten van Laviesage: producten met extra bouwstoffen voor huidonderhoud-, bescherming en verbetering. Deze worden steeds verder verbeterd volgens de laatste inzichten, ontwikkelingen en wetenschappelijke onderbouwing van ingredienten en hun werking in de praktijk. De resultaten die wij elke dag weer in de salon bij onze klanten zien bewijzen dat Laviesage resultaatgericht werkt.

Bent u ook overtuigd van de kracht van binnenuit en de toegevoegde waarde van Laviesage? Of bent u nog aan het twijfelen en wilt u eerst zelf een periode van Laviesage gaan gebruiken om te ervaren wat het voor u en uw huid kan betekenen.

Bij Laurent geloven we erin dat schoonheid van binnen en buiten, schoonheidsbehandelingen én goede voeding komt. Weten hoe het concept nog succesvoller ingezet kan worden? Neem contact met ons op en laat u door ons adviseren!

Laviesage is bij Laurent te koop in de salon en op onze webshop.