Spa Deal: Easter Detox

Pasen staat bijna voor de deur! Laten we dit vieren met een detox massage!

Waarom detoxen in de lente?
In de winter zorgt het koude weer ervoor dat ons lichaam samentrekt, waardoor de vrije stroom van voedingsstoffen en afvalstoffen wordt belemmerd, en het lichaam moeite heeft om gifstoffen af te voeren. Het is een tijd voor een winterslaap en het opslaan van onze vitale energie.

Er zijn genoeg redenen om juist nu te reinigen en te detoxen. Je zult verlost zijn van de interne achtbaan van suiker hoogtes en laagtes, wat je zal helpen betere keuzes te maken bij de zomer BBQ’s die in het vizier liggen.

Wat is het lymfestelsel?
Het lymfestelsel is onderdeel van zowel de bloedsomloop als het immuunsysteem. En de primaire verantwoordelijkheid voor het lymfestelsel is om het lichaam te ontdoen van gifstoffen, afvalstoffen en andere ongewenste materialen. Dit is precies waarom het een detox massage wordt genoemd. Door het stimuleren van de lymfeklieren, door middel van een detox massage, verbetert het lymfestelsel de algehele functie. Het vermogen van het lichaam om te ontgiften wordt verbeterd.

Wat zijn de voordelen?
– Verbetert het vermogen van het lichaam om gifstoffen en andere afvalstoffen af te voeren, waardoor de ernst en de kans op hartproblemen, bloedstolsels, nierproblemen, infecties en problemen met de bloedsomloop afnemen.
– Voorkomt de mogelijke ophoping van afval en gifstoffen als gevolg van ineffectieve lymfeklieren.
– Stimuleert de bloedsomloop, waardoor problemen met de bloedsomloop verder worden voorkomen.
– Ontspant en bevordert de genezing en versterking van de spieren.

Boek nu uw detox massage met Ashley en profiteer van een detox massage  van 60 minuten voor €75,-.
Ontvang na deze massage een eyebrows shaping cadeau. Boek hier jouw massage.